Sunuculuk Yarışmasının Beşincisi Yapıldı

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri arasında yapılan  Sunuculuk Yarışması'nın bu sene beşincisi gerçekleşti.

Her yıl öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği Sunuculuk Yarışması finaline bu yıl 18 öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz yarışmada kendilerine verilen program metnini; vurgu, tonlama, telaffuz, jest, mimik, metne hakim olma gibi değerlendirme unsurlarına dikkat ederek okumaya çalıştılar. Kürsüde birer gerçek sunucu gibi  ellerindeki programı sundular.

Yarışmanın jürü üyeliğini müdür yardımcımız Ekrem Tok, sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Mert Yavuzcan, Edebiyat Bölüm Başkanı Nurten Somuncu, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ece Aygün yaptı. Jüri değerlendirmesini yaparken 9 Fen A sınıfı öğrencimiz İdil Zeynep Kutlu kendine has tarzıyla şarkılar söyleyip, enstrümanı ukulele ile yarışmacılarımıza müzik dolu dakikalar yaşattı.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri Okul Müdürümüz Selçuk Erdem açıkladı, tüm öğrencileri öncelikle gösterdikleri cesaretten dolayı tebrik etti,öğrencilik yıllarındaki sahne tecrübelerini onlarla paylaştı.

Yarışmada; 10 FenA sınıfından İrem Su Uçar birinci, 11-A sınıfından Sena Sunbul ikinci,10-FenA sınıfından Doğa Dalgıç ve 9- C sınıfından  Ayşe Mine Turan üçüncü oldu. 12-FenA sınıfından İlayda Tügen mansiyon almaya hak kazandı.