Gümüşdere Hayvan Barınağı Gezisi

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi 9-A sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte Gümüşdere Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nı ziyaret ettik. Ziyaretimiz sırasında öğrencilerimize bakımevinde sunulan hizmetler ve yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verildi. Ardından ameliyat ve tedavi üniteleri gezildi. Bakımevi Başhekimi Ahmet Bey ve Başhekim Yardımcısı Umut Bey, gezi boyunca bizlere eşlik ederek öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar. Öğrencilerimizin hayvan sevgisi ve hayvanlara karşı duyarlılığı ise bütün bakımevi ekibini çok etkiledi. Gezinin sonunda öğrencilerimiz aldıkları mamaları bakımevinde bulunan hayvanlara bağışlayıp sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin huzuru ve mutluluğuyla kurumdan ayrıldılar.