Fizik Projesinde Üçüncülük Ödülü

Millî Eğitim Vakfının düzenlediği, analitik ve yaratıcı düşünebilme becerilerine sahip, bilime ve bilimsel düşünceye değer veren, veriye dayalı yorum ve muhakeme yapabilen, problem çözen ve bilgi üreten nesillerin yetiştirilmesi amacıyla düzenlenen 14. Fen Bilimleri Şenliği ve Proje Yarışması'na başvuran 101 proje arasından Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesi öğrencileri, fizik dalında üçüncülük ödülünü kazanmıştır.

"Biyodizel Üretimde Dış Elektriksel Alanın Viskozite Üzerindeki Etkisi" projesiyle yarışmaya katılan 10 Fen A sınıfı öğrencimiz İrem Bölen ve 11 Fen A sınıfı öğrencimiz Nisa Özen Aydın; İstanbul Aydın Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, İstanbul Altınbaş Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi akademisyenlerinden oluşan jüri karşısında sunumlarını yapmış ve soruları başarıyla cevaplayarak üçüncülük ödülünü alamaya hak kazanmışlardır. Kendilerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.