2016-2017 Yıl Sonu Töreni

Özel Mürüvvet Evyap Koleji ve Fen Lisesinde 2016-2017 eğitim öğretim yılının son karneleri verildi.

Her sınıf öğretmenimiz öğrencilerimize karnelerini büyük bir heyecanla verdi. Ardından okulumuz konferans salonunda tüm öğrenci,öğretmen ve idarecilerimiz  bir araya geldi. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdür Yardımcılarımız Ekrem Tok ve Berna Öztürk tarafından kolej ve fen lisesi olmak üzere sınıfında birinci olan öğrencilerimize hediye çeki takdim edildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen öğrencilerimize Okul Müdürümüz Selçuk Erdem Bey üstün başarı belgelerini vererek tebrik etti. Ardından Okul Müdürümüz Selçuk Erdem, bir yıl boyunca emek veren, çalışan öğrencilerimizin başarılarının devamını diledi, karneleri zayıf olan öğrencilerimizin ise tatillerini verimli geçirmeleri gerektiğini söyledi. Lise yıllarının çok değerli ve özel olduğunu belirtip mezun olan 12. sınıf öğrencilerimize de üniversite hayatlarında başarılar diledi.